Massmedia

Pressmeddelande: Årsmöte i Vänsterpartiet Höganäs 2014-03-07

Vänsterpartiet Höganäs höll årsmöte fredagen den 7 mars. Ett enigt årsmöte valde styrelse, antog en valplattform med prioriterade frågor inför årets kommunalval och fastställde Vänsterpartiets fullmäktigelista.

Till ny ordförande valdes Gustaf Segerhammar. Gustaf är 29 år, arbetar som produktionskontrollant på Nordic Waterproofing och är gruppordförande i Metall.

Emma Wennerholm valdes till nytt förstanamn på Vänsterpartiets fullmäktigelista. Emma är 36 år, arbetar som barnskötare och är fackligt aktiv inom Kommunal.

Vänsterpartiets valplattform inför kommunvalet prioriterar med en rad konkreta förslag välfärdsfrågor. Valplattformens två rubriker är: Gemensam välfärd utan privata vinstintressen och Gemensam välfärd av hög kvalitet och med goda arbetsvillkor.

Välj Vänsterpartiet för en politik där behov och kvalitet styr välfärden istället för privata vinstintressen. Varje skattekrona ska gå dit den var avsedd. Vinstintresset ska bort ur välfärden och utmaningsrätten ska avskaffas, säger Gustaf Segerhammar.

Välj Vänsterpartiet för en politik som prioriterar kvalitet och arbetsvillkor inom välfärden. Vänsterpartiet går till val på att de anställda inom välfärden ska ha rätt till heltid, fasta jobb och slippa delade turer, säger Emma Wennerholm.

Det nya verksamhetsåret inleddes på Internationella kvinnodagen dagen efter med ett torgmöte på Nymbergs plats.

Vänsterpartiet Höganäs valplattform.
Vänsterpartiet Höganäs kandidater till kommunfullmäktige.

Mer information:
Gustaf Segerhammar: 072-336 32 48
Emma Wennerholm: 073-530 42 38

Helsingborgs Dagblad uppmärksammar vårt årsmöte.

Dela den här sidan:

Kopiera länk