Aktiviteter

Pressmeddelande: Vänsterpartiet Höganäs årsmöte 2013

Vänsterpartiet Höganäs höll årsmöte fredagen den 1 mars. Emma Wennerholm omvaldes som ordförande. Övriga som valdes till styrelsen var Erik Edwardson, Gunilla Fruerlund, Inger Nilsson, Mikael Nilsson och Gustaf Segerhammar.

Emma Wennerholm säger:

– Vänsterpartiet Höganäs har ökat sitt medlemsantal och vi förbereder oss för att göra en stark valrörelse 2014.

– Höganäs behöver ett starkare vänsterparti som arbetar för jämställdhet, jämlikhet och en hållbar miljö- och klimatpolitik.

– I valet 2014 ska det vara tydligt för alla att Vänsterpartiet är det parti du ska rösta på om du vill se en välfärd utan privata vinstintressen som ges de resurser den behöver. Vi kommer också prioritera arbetet för goda arbetsvillkor för de anställda i Höganäs kommun.

Helsingborgs Dagblad uppmärksammar vårt årsmöte.

Dela den här sidan:

Kopiera länk