artikel

Invigning av Höganäs Skatepark

Torsdagen den 21 juni invigdes Höganäs Skatepark. Alla partier i kommunstyrelsen står bakom byggandet av skateparken och alla fick vara med och hålla ett tal. Inger Nilsson höll Vänsterpartiets tal:

Vänsterpartiet vill tacka alla som bidragit till att vi nu i Höganäs har denna fantastiskt fina skatepark, särskilt vill vi tacka Höganäs skateboardförening. Redan 2007 började de, Alfred Nisses och andra, arbeta för att vi i Höganäs skulle få en ordentlig anläggning för de skejtande ungdomarna. Men Höganäs skateboardförening har också gjort annat bra, till exempel ordnat skateskola för barn och unga.

Vi vill också gratulera alla ungdomar och även oss som inte vågar eller kan stå på en skateboardbräda. Denna fina anläggning gör Höganäs till en ännu bättre, roligare och trevligare kommun. Grattis Höganäs!

I sommar kommer Höganäs skatepark fyllas med aktiviteter och kultur: skateskola för nybörjare, graffitiworkshop, utomhusbio, tjejskatedag och annat. Det är ett väldigt fint program som vi tror och hoppas kommer locka många ungdomar.

Skatekulturen är en fri och spontan kultur. Det är viktigt att vi skapar goda möjligheter för spontanindrott och fria aktiviteter och kulturyttringar.

Men trots skatekulturens spontana karaktär har Höganäs skateboardförening visat att man genom att organisera sig och arbeta målmedvetet kan förverkliga sina drömmar och visioner.

Tack Höganäs skateboardförening!

Dela den här sidan:

Kopiera länk