Aktiviteter

Utbildningsdag om IT och internfeminism

För medlemmar i Vänsterpartiet.

Interfeminism

Vänsterpartiet Landskronas feministiskt ansvariga Ana Rubin och Ylvar Emanuelsson går igenom hur man på ett praktiskt och enkelt sätt kan skapa jämställda strukturer i partiföreningen. Feministisk lathund och checklista erbjuds till deltagarna.

IT i ditt politiska arbete

Daniel Ekelund och Erik Edwardson ger konkreta exempel på hur du kan använda dig av IT i ditt politiska arbete. Vi visar olika resurser för kommunikation, opinionsbildning och för att följa politiska diskussioner, till exempel bloggverktyg, RSS-läsare, Dropbox och MediaWiki. Inga förkunskaper krävs. Ta gärna med egen bärbar dator.

Både män och kvinnor är välkomna och ingen förkunskap krävs.

Datum: Lördag 21/1
Tid: 10.00-17.00
Plats: Vänsterpartiet Landskrona, Eriksgatan 72

Information: Erik Edwardson([email protected]), Daniel Ekelund ([email protected]) eller Ana Rubin ([email protected]).

OBS! Ingen föranmälan krävs.

Dela den här sidan:

Kopiera länk