Aktiviteter

Kampanj för bättre kollektivtrafik

Imorgon (lördag 9/4) samlas vi klockan 11.00 på busshållplatsen vid Stadshuset i Höganäs för att dela ut Vänsterpartiet Skånes tidning om kollektivtrafik. Vänsterpartiet arbetar för att förbättra kollektivtrafiken. På sikt vill vi införa avgiftsfri kollektivtrafik.

I Höganäs har vi avgiftsfri, alltså skattefinansierad, kollektivtrafik genom att ringlinjen är avgiftsfri för alla och övriga bussar är avgiftsfria för äldre. Det tycker Vänsterpartiet Höganäs är en väldigt bra början. Vi vill ha avgiftsfri kollektivtrafik för alla.

Läs Vänsterparties Skånes utredning om avgiftsfri kollektivtrafik.
Läs de motioner om avgiftsfri kollektivtrafik Vänsterpartiet lagt i Region Skåne.

Vi har mycket på gång i Vänsterpartiet Höganäs. Vi bedriver en aktiv oppositionspolitik i kommunalpolitiken, vi planerar för första maj och kommer snart också dra igång kampanjen Världens bästa sjukvård. I vår kalender hittar du alla våra aktiviteter.

Bli medlem i Vänsterpartiet du också! Tillsammans kan vi bygga ett rättvist och jämlikt samhälle!

Dela den här sidan:

Kopiera länk